2015. okt 18.

Fast Friday a villanyszerelésben.

írta: Webvillany
Fast Friday a villanyszerelésben.

Kit hívjunk kisebb villanyszerelési munkákhoz Budapesten?

lampaszereles-3.jpgSzámtalan esetben lecserélnénk egy lámpát, kapcsolót, konnektort a lakásunkban. Nem működik a világítás az izzócsere után sem, vagy valahol nincs áram és jó lenne megnézetni egy villanyszerelő szakemberrel.

De, kit hívjunk, és mennyibe fog ez nekünk kerülni?

A probléma az, hogy az ilyen kisebb munkákhoz többnyire csak a gyors-szolgálatok hajlandók kijönni, de ők az S.O.S. hibajavítási tarifával számolnak.
A villanyszerelő kivitelezők a nagyobb munkákat nem hagyják félbe egy lámpaszerelés miatt. Talán a villanyszerelési szolgáltatások területén van itt egy piaci rés?

Villanyszerelési gyors péntek.

Ezt az igényt hivatott kiszolgálni a Fast Friday villanyszerelői szolgáltatás Budapesten.falikar-szereles.jpg

Az árat úgy tudjuk csökkenteni, hogy minden szükséges információt megosztunk a szerelővel, annak érdekében, hogy a legjobban fel tudjunk készülni a munkához.

Lefényképezzük a hibás villamos berendezést, a lakáselosztónkat, a villanyórát. Megadjuk az új lámpa, kapcsoló, konnektor típusát, megadjuk a lakásunk belmagasságát, az emeletet, a lift meglétét.

Így a munkát a villanyszerelő kiszállási díj nélkül óradíjas elszámolásban fogja elvégezni, de csak pénteki napokon. Mivel a megkezdett szerelési órák után fizetünk, érdekünk, hogy minél több információt osszunk meg a szerelővel.

Keressük Fast Friday villanyszerelést az interneten.konnektor-csere.jpg

lampaszereles-1.jpg

lampaszereles-2.jpg

Szólj hozzá

világítás villanyszerelő Fast Friday villanyszerelés